2011-06-09 18:30:31• hírek • Szatmár.ro

Vetkőzik a bünügyisek egyik rendőrtisztje

A Szatmár Megyei Rendőrfelügyelőség bűnügyi osztályának egyik tisztjét, Marius Teofil Gintat kapták lencsevégre amint publikum előtt vetkőzött. Mint kiderült a rendőr több alvilági személlyel is kapcsolatban áll - írja a Jurnalul National.

Míg a rendőrtiszt lelkesen dolgozik és küzd azért, hogy magasabb szintre kerüljön, kiderül, hogy több alvilági személlyel is kapcsolatban áll, és szívesen vetkőzik publikum előtt.

Marius Teofil Ginta mint jogi tiszt kezdte pályafutását a szatmári rendőrségénél, majd a rendőr-felügyelőség gépjárműbűnözés elleni osztályára helyezték ki, ma pedig a bűnügyi osztályon végzi feladatait. Ahhoz, hogy idáig eljusson, sokat dolgozott, de főleg a rossz fiúknak - áll az említett lapban.

A Jurnalul National szerint, Ginta idén a március 8-i nőnapi összejövetelen, egy kisvendéglőben sztriptízshow-t adott elő a jelenlevő hölgyeknek, azonban a rendőrtiszt kárára a műsort többen is megörökítették. Ginta szégyenlősen nyilatkozta a lapnak: ha úgy gondolták a kolléganőim, hogy másszak fel az asztalra, és vetkőzzek megtettem, hogy érezzék jól magukat."

Az ügyben a Szatmári Rendőr-felügyelőség belső eljárást indít - áll a rendőrség csütörtöki sajtóközleményében.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: